Hva er totrinnsverifisering?

Totrinnsverifisering (2SV, også kjent som tofaktorautentisering) legger til sikkerhet ved å kreve et ekstra trinn når du logger på kontoen din eller prøver å redigere sensitiv informasjon som passordet ditt. Vi støtter disse 2SV -metodene:

2SV-metodeSikkerhetsnivåHvordan det fungerer
TekstmeldingGodtVi sender en tekst til deg med en sekssifret kode som du kan skrive inn.
Autentiseringsapp, som Google Autentisering eller Authy, på telefonen din eller en annen enhetBedreDu må angi koden som vises i appen din.
Maskinvaresikkerhetsnøkkel, for eksempel Yubikey eller Google TitanBestDu må koble sikkerhetsnøkkelen til datamaskinen din. Legg til en backup -metode så GoDaddy -veiledninger kan fremdeles verifisere identiteten din.

Merk: Endringer i profilen din i GoDaddy Min profil overføres ikke til 2SV. Hvis du konfigurerer tekstmeldinger for 2SV, men endrer telefonnummeret ditt senere, må du sørge for å oppdatere nummeret ditt for 2SV .

Angi en backup-2SV-metode

Vi anbefaler på det sterkeste å angi en reservemetode for 2SV. Hvis du mister tilgangen til den primære 2SV -metoden din før du kan fjerne den fra kontoen din, kan du fortsatt bruke sikkerhetskopien til å få tilgang til kontoen din. Når du aktiverer 2SV, angir du sikkerhetskopieringen samtidig.

For best resultat stiller du sikkerhetskopien på en annen enhet. Hvis for eksempel SMS -tekstmeldinger er din primære 2SV -metode, angir du en godkjenningsapp som sikkerhetskopieringsmetode.