Om .XXX-domener

GoDaddy Registry er sponsor og backend-leverandør for .XXX-utvidelsen.

Hvem kan registrere .XXX-domener?

.XXX-toppdomenenavnet er en lett gjenkjennelig utvidelse for voksenunderholdningsbransjen, dens forbrukere samt de som ønsker å unngå den.

Samfunnsmedlemmer

Etter at du registrerer et .XXX-domenenavn, må du fullføre ICM Registrys gratis søknadsprosess for medlemskap før domenenavnet ditt kan vises på internett. Innen 24 timer etter at du kjøper et .XXX-domenenavn sender registeret deg en e-post med informasjon om hvordan du fullfører denne prosessen. Registeret kan kreve ytterligere dokumentasjon for å validere medlemskapet. Etter at registeret validerer medlemskapet, må du sende inn medlemskapslegitimasjonen din (ID) til oss.

Når du har fått en medlemskaps-ID, kan du bruke den for alle .XXX-domenenavn du registrerer. Du trenger ikke en separat medlemskaps-ID for hvert .XXX-domenenavn. Du kan oppdatere .XXX-medlemskaps-ID-en din når du vil, via kontoen din. Hvis du mister eller glemmer medlemskaps-ID-en din, kan du logge på ICM Registry-nettstedet som medlem og gjenopprette den.

Ikke-medlemmer (defensive registreringer)

Søkere utenfor det sponsede fellesskapet for voksenunderholdning kan kjøpe defensive registreringer for å blokkere domenenavn fra å bli .XXX-domenenavn i henhold til «førstemann til mølla»-prinsippet. Søkere med defensive registreringer må betale for å registrere domenenavnene, men er ikke nødt til å fullføre ICM Registrys søknadsprosess for medlemskap. Isteden plasseres disse domenenavnene på ikke-løsende navneservere.

Registreringsbegrensninger

Når du registrerer et .XXX-domene, må du følge bestemte krav.

• Må bruke: 1–63 tegn
  • Kan bruke: Bokstaver (a–z), tall (0–9) og bindestreker (unntatt i det tredje eller fjerde tegnet i domenenavnet)
  • Kan ikke bruke: Spesialtegn (f.eks. & og #)
  • IDN-er: Støttet

Funksjoner

• Registreringslengde: 1–10 år
  • Fornyelseslengde: 1–10 år
    • Hvis du har automatisk fornyelse aktivert, vil vi prøve å belaste den tilknyttede betalingsmetoden og fornye ditt .XXX-domene på utløpsdatoen.
    • Hvis automatisk fornyelse mislykkes, prøver vi å fornye på nytt 5 dager senere, og 7 dager etter det igjen.
    • Hvis domenet ikke fornyes manuelt innen 12 dager etter utløpsdatoen, sletter vi det og fjerner det fra din konto.
  • Restordre: Støttes ikke
  • Overføringer til GoDaddy: Støttet
  • Overføringer bort fra GoDaddy: Støttet
  • Overføringer til en annen GoDaddy-konto: Støttet
  • Grunnleggende personvern: Støttet
  • Oppgraderinger for beskyttelsesplan: Støttes ikke
  • CashParking: Støttet
  • Kontaktoppdateringer: Støttet

Du kan oppdatere .XXX-medlemskaps-ID-en din når du vil, via kontoen din. Hvis du mister eller glemmer medlemskaps-ID-en din, kan du logge på ICM Registry-nettstedet som medlem og gjenopprette den.