Aktiver og deaktiver plugin -moduler i WordPress

WordPress tilbyr et stort antall plugin -moduler for å legge til funksjonalitet på nettstedet ditt. De spenner fra anti-spam-kommentarfiltre til å hjelpe deg med å bygge et lite sosialt nettverk. Du kan enkelt aktivere eller deaktivere plugin -moduler for å legge til eller fjerne bestemte funksjoner eller for feilsøkingsformål.

Merk: Du må installere en plugin -modul før du kan aktivere eller deaktivere den. Hvis du ikke kan logge på WordPress, kan du deaktivere plugin -moduler i databasen eller med FTP .

1. Logg på WordPress.
  2. Fra menyen til venstre velger du Plugin-moduler .
  3. Velg alle plugin -modulene du vil aktivere, eller velg alle plugin -modulene du vil deaktivere.
  4. Velg Massehandlinger > Aktiver (eller Deaktiver ), og velg deretter Bruk .
    Aktivere og deaktivere plugin -moduler fra WordPress -instrumentbordet

Mer informasjon

• Deaktiver WordPress-pluginmoduler i databasen
  • Deaktiver en WordPress -plugin -modul med FTP
  • Du kan vise alle installerte plugin-moduler ved å velge Plugin- moduler fra menyen til venstre. Du kan også velge Aktiv for å vise kun aktive plugin -moduler eller Inaktiv for å vise deaktiverte plugin -moduler.
  • Noen WordPress -plugin -moduler kan påvirke ytelsen til nettstedet ditt. Å deaktivere plugin -moduler og deretter teste ytelsen til nettstedet ditt igjen kan hjelpe deg med å feilsøke hastighetsproblemer.
  • For hjelp med feilsøking av WordPress, se Feilsøke WordPress . Hvis du ikke ønsker å håndtere WordPress -feilsøking selv, har vi også en WordPress Premium Support -tjeneste som kan ta seg av det for deg.