Legg til en SPF-oppføring

En SPF (Sender Policy Framework)-oppføring er en type TXT-oppføring som kan hjelpe deg med å identifisere hvilke e-postservere som har tillatelse til å sende e-poster på vegne av domenet ditt. Å legge til en SPF-oppføring kan hjelpe med å oppdage og hindre e-postforfalskning. Bare én SPF-oppføring kan fungere på domenet ditt om gangen, og vi kan ikke veilede deg om tilpassede SPF-oppføringer. Domenet ditt bruke GoDaddy-navneservere for at du skal kunne legge til en SPF-oppføring i GoDaddy-kontoen din.

Eksempel: Hvis e-posten er konfigurert med Professional Email, Microsoft 365 fra GoDaddy, Linux-hosting, Gen 4 VPS og dedikert hosting eller Media Temple Mail, verdien til SPF-oppføringen angis som v=spf1 include:secureserver.net -all for å fungere som den skal.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS for å vise DNS -oppføringene dine.
    velg dns -fanen
  4. Velg Legg til ny oppføring, og velg deretter TXT fra Type-menyen.
  5. Angi informasjonen for den nye SPF-oppføringen din.
    • Navn: Hostnavnet eller prefikset til oppføringen, uten domenenavnet. Angi @ for å plassere oppføringen på rotdomenet ditt, eller angi et prefiks som e-post.
    • Verdi: SPF-regelen som viser at e-poster bare er tillatt fra din e-postserver. Verdien må følge disse retningslinjene:
      • Maksimum 512 tegn er tillatt
      • Kun ASCII-tegn er tillatt
      • Professional Email, Microsoft 365 fra GoDaddy, Linux Hosting, Gen 4 VPS og dedikert hosting, og Media Temple Mail bruker følgende SPF-oppføring:

v=spf1 include:secureserver.net -all

• Hvis du har Microsoft 365 fra GoDaddy og Avansert e-postsikkerhet-tillegget, bruker du følgende SPF-oppføring:

v=spf1 a:dispatch-us.ppe-hosted.com include:secureserver.net -all

Påkrevd: Når du kopierer SPF-oppføringen, ikke bruk ekstra mellomrom før eller etter oppføringen. Det vil ugyldiggjøre oppføringen.
    • TTL (Time to live): Så lenge serveren skal hurtigbufre informasjon før oppdatering. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. (Valgfritt) Velg Legg til flere oppføringer for å legge til flere DNS-oppføringer samtidig. Hvis du ombestemmer deg, velger du skjermbilde av ikonet for å slette en dns-oppføring Slett for å fjerne oppføringer som ikke er lagret ennå.
  7. Velg Lagre for å legge til den nye posten. Hvis du har lagt til flere poster samtidig, velger du Lagre alle poster .
    • Hvis du har Domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) slått på i minst ett døgn, angi koden vi sendte via SMS, eller angi koden fra godkjenningsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.