Slette produkter i GoDaddy-kontoen
Hvis du ikke lenger trenger et produkt, følger du disse trinnene for å slette produktet fra kontoen din.
Advarsel: Så snart et produkt er slettet fra kontoen din, kan du ikke lenger bruke det, og det kan ikke gjenopprettes – selv om det er tid igjen i abonnementsperioden.
- Vil du slette noen av disse produktene? Hvert produkt har forskjellige trinn for sletting eller kansellering. For produkter som ikke er på denne listen fortsetter du til det neste trinnet.
Merk: Hvis du prøver å slette et gratis produkt som fulgte med kjøpet av et annet produkt, vil det gratis produktet ikke vises i abonnementslisten din som blir beskrevet nedenfor. Kontakt støtte for å si opp gratisproduktet.
- Gå til Fornyelser og fakturering-siden og velg Administrer abonnementer.
- Velg produktet du vil slette:
Hvis produktet ditt ikke er satt til automatisk fornyelse, velger du Slett og fortsett med neste steg.
Hvis produktet ditt er satt til automatisk fornyelse:- Velg Avbestill plan. For domener, velg Avslutt domene.

- Velg en grunn for å si opp planen eller abonnementet fra listen, og velg deretter Fortsett til avbestilling.
Merk: Avhengig av svaret ditt kan vi stille et par spørsmål for å hjelpe oss med å forstå avgjørelsen din. Hver gang velger du Fortsett til avbestilling for å fortsette.
- Under Bekreft avbestillingen velger du Klikk her.
- Velg Avbestill plan. For domener, velg Avslutt domene.
- Under Vent! Du er ikke ferdig:Merk av i avmerkingsboksen ved siden av For å fullføre forespørselen min, bekrefter jeg at jeg må åpne e-posten og velg «Ja, jeg vil slette», og velg deretter Send e-post.
Merk: Hvis du kansellerer et domene med Domain Protection, må vi bekrefte identiteten din. Velg Ja, Slette dette produktet, og velg deretter Verifiser og slett. Vi sender en verifiseringskode via SMS eller en godkjenningsapp hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert på kontoen din i mer enn 24 timer. Ellers velger du Send passord for å sende et engangspassord til e-postadressen på GoDaddy-kontoen din. - Når du mottar e-posten vår med «Handling kreves», åpner du den og velger Ja, jeg vil slette! Du omdirigeres tilbake til kontoen din. Hvis du ikke mottok e-posten vår, må du kontrollere at e-postadressen i kontoprofilen din er oppdatert.
- Velg Slett. Vi bekrefter at produktet ble slettet fra kontoen. Du kan bruke tilbakemeldingsboksen til å fortelle oss hvorfor du slettet produktet.
Mer informasjon
- Du vil kanskje kunne be om refusjon for et kansellert produkt. For å se om du har rett på refusjon, les våre retningslinjer for refusjon.
- Når du har slettet alle produktene, kan du avslutte GoDaddy-kontoen din. Når kontoen din er stengt og kontoopplysningene dine er slettet, har du imidlertid ikke lenger rett til refusjon, med mindre annet er tillatt i henhold til våre i henhold til våre retningslinjer for refusjon.