Bruk feilsøkingsmodus for å fikse en WordPress -feil

WordPress inkluderer en feilsøkingsmodus som du kan slå på for å gi mer detaljerte feilmeldinger, i stedet for den generiske 500 interne serverfeilen. Det kan også hjelpe deg å forstå hva som forårsaker en tom, hvit side.

Advarsel: Ta alltid en sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du feilsøker eller foretar endringer.

Start med å aktivere feilsøkingsmodus for WordPress -nettstedet ditt. Etter at du har aktivert feilsøkingsmodus, sammenligner du feilen på nettstedet ditt med eksemplene i tabellen nedenfor. Bruk koblingen (e) ved siden av feileksemplet som samsvarer med feilen på nettstedet ditt, for å se detaljer om hvordan du løser problemet.

FeileksempelFeiltype
www/wp-content /plugins/akismet/ akismet.php på linje 40Plugin -feil
www/wp-content /themes/twentynineteen/ functions.php på linje 58Temafeil
www / wp-includes / functions.php på linje 58
www / wp-admin / index.php på linje 15
Kjernefeil

Plugin -feil

En plugin -modul som er i konflikt med WordPress eller en annen plugin -modul er en vanlig årsak til disse feilene. I så fall vil du ofte se en plugin -modul oppført i feilmeldingen.

Hvis du ser navnet på en av plugin -modulene dine i feilmeldingen, deaktiverer du plugin -modulen . Etter at du har deaktivert plugin -modulene, laster du inn nettstedet på nytt for å se om feilen er borte. I så fall oppdaterer du den problematiske plugin -modulen til den nyeste versjonen .

Merk: Hvis du ikke får tilgang til WordPress -instrumentbordet, kan du deaktivere plugin -modulene dine gjennom databasen .

Hvis oppdateringen av plugin -modulen ikke fungerer, kan du prøve følgende:

• Søk etter plugin -modulen din på wordpress.org, og velg den for å åpne detaljsiden for den plugin -modulen. Deretter velger du Støtte- fanen for å åpne de plugin-modul-spesifikke forumene.
  • Gjennomgå dokumentasjonen du har fått av utvikleren av plugin -modulen.
  • Gjennomgå de generelle WordPress -støtteforaene .

Temafeil

Akkurat som med plugin -moduler, kan et tema også være i konflikt med WordPress eller plugin -moduler. Hvis det skjer, vil feilmeldingen ofte føre til at temanavnet i feilmeldingen vises.

Hvis du ser temaet ditt oppført i feilmeldingen, bør du endre til ett av standard WordPress -temaene , som TwentyTwenty eller TwentyTwentyOne .

Hvis nettstedet lastes inn uten feilen, kan du oppdatere ditt vanlige tema til den nyeste versjonen og deretter aktivere det temaet igjen.

Merk: Hvis du ikke får tilgang til WordPress -instrumentbordet, kan du endre temaet ditt gjennom databasen .

Hvis oppdateringen av temaet ikke fungerer, kan du prøve følgende:

• Søk etter temaet ditt på wordpress.org , og velg det for å åpne detaljsiden for det temaet. Deretter velger du koblingen til temaets hjemmeside for å åpne nettstedet for det temaets utvikler. Søk på nettstedet deres for støtte spesifikt for temaet.
  • Gjennomgå de generelle WordPress -støtteforaene .

WordPress -kjernefilfeil

Hvis feilmeldingen inkluderer mappen wp-admin eller wp-includes , kan det bety at WordPress selv er problemet.

Start med å oppdatere WordPress til den nyeste versjonen . Hvis du ikke får tilgang til WordPress -instrumentbordet, oppdater WordPress gjennom FTP .

Hvis nettstedet ditt allerede bruker den nyeste versjonen, kan du laste opp en ny kopi av kjernefilene. Du må laste ned den samme versjonen av WordPress som nettstedet ditt bruker, og deretter laste opp mappene wp-includes og wp-admin til hostingkontoen din. Velg å overskrive de eksisterende filene.

Merk: Disse trinnene gjelder ikke for Administrert WordPress -kontoer, siden versjonen og kjernefilene kontrolleres av produktet.

Hvis oppdatering av disse trinnene ikke fungerer, går du gjennom WordPress -støtteforaene .

Advarsel: Når du er ferdig med feilsøking, må du deaktivere feilsøkingsmodus . Hvis du lar feilsøkingsmodus være aktivert, kan det opprette sikkerhetsproblemer for nettstedet ditt.