Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre bunnteksten

Bunntekst kan hjelpe deg med å veilede besøkende ved å legge til informasjon og navigeringsalternativer nederst på nettstedet ditt. Siden bunntekst vises på alle nettstedssidene dine, er det et bra sted å legge til viktig innhold, som koblinger til sosiale medier, tjenestevilkår eller kontaktinformasjon.

Merk: Du kan ikke legge til et bilde i bunnteksten.

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for Bygg ditt eget nettsted.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. I nettredigeringsprogrammet ditt velger du hvor som helst i Bunnteksten nederst på nettstedet for å åpne panelet og gjøre endringene. Noen av funksjonene du kan tilpasse inkluderer:
    • Oppsett : Velg hvilket format du vil bruke. Noen oppsett er større for å inkludere adressen og telefonnummeret ditt, og noen er mer kompakte.
    • Aksent : Velg temafarge, svart eller hvitt.
    • Tekst : Tilpass informasjon om opphavsrett og bunntekst. Opphavsrettslig tekst kan kobles til en annen side, en annen URL, et telefonnummer eller en e -post.
    • Sosiale kontoer : Legg til koblinger til dine sosiale medier -kontoer.
    • Nettstedsnavigering : Vis sidene dine. Hvis du vil at en side skal vises i bunntekstnavigering, endrer du sideinnstillingene.
  5. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.