Endre bunnteksten

Du kan endre flere aspekter av nettstedets bunntekstdel: dets layout, bakgrunnsfarge, opphavsrett og standardteksten "Drevet av GoDaddy".

Merk: Du kan ikke legge til et bilde i bunnteksten.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. I hovedvinduet, klikk hvor som helst i Bunnteksten.
    Klikk inne i bunnteksten
  4. Hvis Bunntekst-panelet åpnes, klikk i en hvilken som helst rute og gjør endringene.
    endre bunntekstinnstillinger
  5. Endringene lagres automatisk. Når du er ferdig, klikker du bare på Ferdig for å lukke panelet eller Forhåndsvis for å se resultatene.
    bunntekst etter endringer
  6. Når du er ferdig, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (stasjonær PC / nettbrett) for å oppdatere hva kundene ser.