Administrert WordPress Hjelp

Gjør endelige endringer

Trinn 6 av Flytt et Administrert WordPress-nettsted til en uadministrert WordPress-konto-serien.

Påkrevd: Du vil trenge et tekstredigeringsprogram for å gjøre de nødvendige endringene i denne SQL-filen. Det finnes mange tilgjengelige tredjeparts tekstredigeringsprogrammer. Vi anbefaler Notepad++. Ikke rediger filen i et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word..

Administrert WordPress bruker et randomiser tabellprefiks for sine database. For å få nettstedet ditt til å fungere på den nye hosten, må du oppdatere wp-config.php på den nye hosten slik at den matcher databaseprefikset i SQL-databasefilen som ble importert i trinn 5.

1. Connect to your new hosting account using a file manager or an FTP client like FileZilla. Each hosting provider has a preferred way of doing this. If you're unsure how to do it, ask your new hosting provider for instructions.
  2. Finn wp-config.php-filen og rediger den. Hvis du bruker FileZilla, velger du filen. Deretter høyreklikker du og velger Vis/rediger.
  3. Update the $table_prefix. You should have the prefix after importing the SQL database file in Forrige. For example, if your prefix is wp_yourPrefix_:

Before:
    $table_prefix  = 'wp_';

After:
    $table_prefix  = 'wp_yourPrefix_';

4. Lagre filen når du er ferdig med å gjøre endringer. Hvis du bruker FileZilla, godtar du advarselen om overskriving i FileZilla for å erstatte filen på den nye hosten din.
  5. Test nettstedet ditt for å se om det fungerer som det skal.

Neste trinn

Hvis du endrer domenet sammen med nettstedsoverføringen, må du utføre Søk og erstatt i databasen.

• Hvis din nye uadministrerte hostingkonto er med oss følger du instruksjonene i Finn og erstatt for WordPress med SSH.
  • Hvis din nye uadministrerte konto er med en annen hostingleverandør, ser du deres dokumentasjon for instruksjoner.