Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Gjør endelige endringer

Trinn 6 i Flytt et administrert WordPress -nettsted til en ikke -administrert WordPress -kontaserie.

Påkrevd: Du trenger et tekstredigeringsprogram for å gjøre de nødvendige endringene i denne SQL -filen. Det er mange tredjeparts tekstredigeringsprogrammer tilgjengelig, vi anbefaler Notepad ++ . Ikke rediger filen i et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.

Administrert WordPress bruker et tilfeldig tabellprefiks for databasen. For å få nettstedet til å jobbe med den nye verten, må du oppdaterewp-config.php på den nye verten, slik at den samsvarer med databaseprefikset i SQL -databasefilen som ble importert i trinn 5.

1. Koble til den nye hostingkontoen din ved hjelp av en filbehandler eller en FTP -klient som Filezilla . Hver hostingleverandør har en foretrukket måte å gjøre dette på. Hvis du er usikker på hvordan du gjør det, spør den nye hostingleverandøren din om instruksjoner.
  2. Finnwp-config.php filen og rediger den. Hvis du bruker FileZilla, velger du filen og deretter høyreklikker og velger Vis/rediger .
  3. Oppdater$table_prefix . Du bør ha prefikset etter at du har importert SQL -databasefilen i Importer nettstedsdatabasen . Skjemaeksempel, hvis prefikset ditt erwp_yourPrefix_ .
    Før: $ table_prefix = 'wp_'; Etter: $ table_prefix = 'wp_yourPrefix_';
  4. Når du er ferdig med å gjøre endringer, lagrer du filen. Hvis du bruker FileZilla, godtar du advarselen om overskriving i FileZilla for å erstatte filen på den nye verten.
  5. Test nettstedet ditt for å se om det fungerer som det skal.

Neste trinn

Hvis du endrer domenet sammen med overføringen av nettstedet, må du utføre et søk og erstatt i databasen.

• Hvis den nye ikke -administrerte hostingkontoen din er hos oss, følger du instruksjonene i Finn og erstatt for WordPress med SSH.
  • Hvis den nye ikke -administrerte hostingkontoen din er hos en annen vertsleverandør, kan du se dokumentasjonen til dem for instruksjoner.