Rediger SQL -fil for import

Trinn 4 i Flytt et administrert WordPress -nettsted til en ikke -administrert WordPress -kontaserie.

Påkrevd: Du trenger et tekstredigeringsprogram for å gjøre de nødvendige endringene i denne SQL -filen. Det er mange tredjeparts tekstredigeringsprogrammer tilgjengelig, vi anbefaler Notepad ++ . Ikke rediger filen i et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.

Før du kan importere SQL -filen som er lastet ned i Eksporter nettstedsdatabasen, rediger den for å fjerne linjer som vil forstyrre importprosessen.

1. Finn SQL -filen du eksporterte.
  2. Åpne filen med tekstredigeringsprogrammet du ønsker.
  3. Finn de følgende linjene og slett dem:
    --Database: `example-database-name`-CREATE DATABASE` example-database-name` STANDARDKARAKTERSETT latin1 COLLATE latin1_swedish_ci; BRUK `eksempel-database-navn`;
  4. Lagre endringene.

Filen er klar til å importeres i neste trinn.