Administrert WordPress Hjelp

Last opp nettstedsfilene dine

Trinn 3 av Flytt et Administrert WordPress-nettsted til en uadministrert WordPress-konto-serien.

Påkrevd: Den nye hostingkontoen din må konfigureres og WordPress må være installert og fungere for å fullføre resten av trinnene i denne serien.

Ta deg tilgang til den nye hostingserveren din for å laste opp nettstedsfilene til WordPress-nettstedet ditt.

1. Connect to your new hosting account using a file manager or an FTP client like FileZilla. Each hosting provider has a preferred way of doing this. If you're unsure how to do it, ask your new hosting provider for instructions.
  2. Erstatt wp-content i den nye hostingen din ved å laste opp mappen du lastet ned i Last ned nettstedsfilene dine, velg å overskrive det eksisterende innholdet.