Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Last opp nettstedsfilene dine

Trinn 3 i Flytt et administrert WordPress -nettsted til en ikke -administrert WordPress -kontaserie.

Påkrevd: Den nye hostingkontoen din må være konfigurert og WordPress må være installert og arbeide for å fullføre resten av trinnene i denne serien.

For å laste opp innholdet på WordPress -nettstedet ditt, får du tilgang til den nye hosting -serveren for å laste opp nettstedsfilene.

1. Koble til den nye hostingkontoen din ved hjelp av en filbehandler eller en FTP -klient som Filezilla . Hver hostingleverandør har en foretrukket måte å gjøre dette på. Hvis du er usikker på hvordan du gjør det, spør den nye hostingleverandøren din om instruksjoner.
  2. Bytt ut wp-innholdet i din nye hosting ved å laste opp mappen du lastet ned i Last ned nettstedsfilene dine, velger du å overskrive det eksisterende innholdet.