Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Last ned nettstedsfilene dine

Trinn 1 i Flytt et administrert WordPress -nettsted til en ikke -administrert WordPress -kontaserie.

For å flytte WordPress -nettstedet, må du laste ned kopier av alle nettstedsfilene dine. Alle nettsidene, bildene og andre medier er iwp-content mappen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. På siden Mine produkter , ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle .
  3. For nettstedet du vil overføre, velger du Verktøy framenyikonet menyen.

menyen for nettstedalternativer
  4. Velg Åpne ved siden av Filleser .
    filleser -knappen
  5. Velgwp-content mappen, og velg deretter Last ned fra verktøylinjen.
    last ned innholdskatalogen