Administrert WordPress Hjelp

Last ned nettstedsfilene dine

Trinn 1 av Flytt et Administrert WordPress-nettsted til en uadministrert WordPress-konto-serien.

Hvis du vil flytte WordPress-nettstedet ditt, må du laste ned kopier av alle nettstedsfilene dine. Alle dine nettsider, bilder og andre media er i wp-content-mappen din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. På siden Mine produkter , ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle .
  3. For nettstedet du vil overføre, velger du Verktøy fra menyikon-menyen.

meny for nettstedsalternativer
  4. Ved siden av Filleser, velger du Åpne.
    filleser-knapp
  5. Velg mappen wp-content og velg deretter Last ned fra verktøylinjen.
    last ned innholdskatalog