Administrert WordPress Hjelp

Importer nettstedsdatabasen din

Trinn 5 av Flytt et Administrert WordPress-nettsted til en uadministrert WordPress-konto-serien.

Påkrevd: Du må fullføre trinnene i Rediger SQL -fil for import for å unngå MySQL-importeringsfeil.

SQL-databasefilen som ble lastet ned i trinn 2 må importeres inn i den nye database for målnettstedet. Du må kanskje kontakte den nye hostingleverandøren din for spesifikke detaljer om hvordan du gjør det på deres plattform. Disse instruksjonene antar at du bruker det vanligste verktøyet, som er phpMyAdmin-kontrollpanelet.

1. Koble til phpMyAdmin for den nye databasen for hostingkontoen din.
  2. I phpMyAdmin, velger du databasen din fra menyen til venstre.
    et bilde som viser hvordan du velger databasenavn fra menyen til venstre
  3. Struktur-fanen velger du Merk av alle, og velg deretter Slipp fra Med valgte:-menyen for å forberede databasen for SQL-importeringen.
    et bilde som viser hvordan du merker av alle og velger slipp fra rullegardinmenyen
  4. Velg .
  5. Velg Ja på varselsmeldingen som vises. Dette vil fjerne de eksisterende tabellene og muliggjøre en ren importering av SQL-filen for nettstedet ditt.
  6. Velg Importer, og velg deretter Velg fil for å finne SQL-filen som du redigerte i Rediger SQL -fil for import.
  7. Velg .

Merk: Hvis du mottar en feilmelding som sier «Skripttidsavbrudd passert, hvis du ønsker å fullføre importeringen, sender du samme fil på nytt, så vil importeringen gjenopptas», kan du umiddelbart velge den samme filen for importering og fortsette gjenopprettingen der den sluttet.

tabellprefikset

Når importen er fullført, gjennomgår du tabellnavnene for å finne tabellprefikset for det siste trinnet Gjør endelige endringer.
et bilde viser hvordan du identifiserer et tabellprefiks.