Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Importer nettstedsdatabasen din

Trinn 5 i Flytt et administrert WordPress -nettsted til en ikke -administrert WordPress -kontaserie.

Påkrevd: Du må fullføre trinnene i Rediger SQL -fil for importfor å unngå MySQL -importfeil.

Database -SQL -filen som ble lastet ned i trinn 2, bør importeres til den nye databasen for målområdet. Du må kanskje kontakte din nye vertsleverandør for spesifikke detaljer om hvordan du gjør det på plattformen deres. Disse instruksjonene antar at du bruker det vanligste verktøyet, kontrollpanelet phpMyAdmin .

1. Koble til phpMyAdmin for den nye databasen for hostingkontoen din.
  2. I phpMyAdmin velger du databasen din fra menyen til venstre.
    et bilde som viser hvordan du velger databasenavn fra menyen til venstre
  3. I Struktur -fanen velger du Sjekk alle og deretter slipper du fra Med valgt: -menyen for å klargjøre databasen for SQL -import.
    et bilde som viser hvordan du velger sjekk alle og velg slipp fra rullegardinmenyen
  4. Velg .
  5. Velg Ja i varselmeldingen som vises. Dette vil slippe de eksisterende tabellene og tillate en ren import av nettstedets SQL -fil.
  6. Velg Importer , og velg deretter Velg fil for å finne SQL -filen du redigerte i Rediger SQL -fil for import.
  7. Velg .

Merk: Hvis du mottar en feilmelding som sier "Skripttidsavbrudd passert, hvis du ønsker å fullføre importeringen, må du sende den samme filen på nytt og importen vil gjenoppta", kan du umiddelbart velge den samme filen for å importere og fortsette gjenopprettingen der den sluttet.

Tabellprefiks

Når importen er fullført, går du gjennom tabellnavnene for å finne tabelprefikset for det siste trinnet Gjør endelige endringer.
et bilde som viser hvordan du identifiserer tabellprefikset .