Legge til et underdomene

Legg til en underdomene-oppføring til DNS-sonefilen din når domenet ditt bruker GoDaddy-navneservere. Underdomener bruker et domeneprefiks, som for eksempel blog.mycoolnewbusiness.com, som en A-post for å peke til en IP-adresse. For å kunne legge til et underdomene som peker mot et domenenavn må du legge til en CNAME-oppføring.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger
    . velg domene
  3. Velg Administrer DNS under Ytterligere innstillinger.
  4. Velg Legg til for å legge til en ny oppføring.
    velg legg til ny oppføring
  5. Velg A fra Type-menyalternativene.
  6. Angi detaljene for din nye underdomene-A-post:
    • Navn: Hostnavnet, eller prefikset, for underdomenet. Angi for eksempel blog for å opprette et underdomene for blog.mycoolnewbusiness.com.
    • Verdi: IP-adressen for underdomenet. Dette vil vanligvis være IP-adressen til hostingkontoen din.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  7. Velg Legg til oppføring for å lagre din nye underdomene-A-post.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.