Lås ned en kompromittert GoDaddy -konto

Hvis GoDaddy -kontoen din er utsatt for sikkerhet, bør du endre all informasjonen din i den for å hindre at andre får tilgang.

Endre passord og identifikatorer

For å sikre at ingen andre kan kontakte oss på dine vegne, oppfordrer vi deg til å endre informasjonen vi bruker for å validere identiteten din.

Endre betalingsmetodene dine

Fjern delegattilgang

Fjern ukjente API -nøkler

• Gå til Developer.godaddy.com og velg API -nøkler for å se en liste over API -nøkler tilknyttet kontoen din. Hvis du vil slette en ukjent API -nøkkel, velger du søppelbøtteikonet og deretter Slett: Slett denne nøkkelen . Velg Slett for å bekrefte.

Bekreft kontaktinformasjonen for domenet ditt

Endre påloggingsinformasjonen for andre produkter

Du bør endre alle pålogginger for å hindre at noen får tilgang til produktene dine: