Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til en AAAA -oppføring

Legg til en AAAA -oppføring i DNS -sonefilen for å koble domenet ditt til et nettsted. De ligner på A -poster , men AAAA -poster peker til 128 bit/IPv6 -adresser, i stedet for IPv4 -adressene som brukes av A -poster. En IPv6 -adresse er representert som åtte grupper på fire heksadesimale sifre.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velgalt -navn for bildet Rediger alternativer for domene ved siden av domenet ditt, og velg Rediger DNS . Du må kanskje rulle ned for å se Rediger DNS -alternativet.
    skjermbilde som viser alternativet for redigere dns
  3. Velg Legg til for å legge til en ny oppføring.
    velg legg til ny oppføring
  4. Velg TXT fra alternativene for Type -menyen.
  5. Angi detaljene for AAAA -oppføringen din:
    • Navn : Vertsnavnet for posten. Skriv inn @ for å plassere AAAA -oppføringen på rotdomenet ditt, eller angi et prefiks , for eksempel e -post .
    • Verdi : IPv6 for din oppføring. Vanligvis vil dette være IP -adressen til hostingkontoen din. For eksempel er 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 en gyldig IPv6 -adresse.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Legg til oppføring for å lagre den nye AAAA -oppføringen.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.