Legg til en AAAA -oppføring

AAAA -poster er DNS -poster som bruker en IP -adresse for å koble et domene til et nettsted, og kan legges til domenet ditt når som helst. De ligner på A -poster , men AAAA -poster peker til 128 & ndash; bit/IPv6 -adresser, i stedet for IPv4 -adressene som brukes av A -poster. En 128 & ndash; bit/IPv6 -adresse er representert som åtte grupper på fire heksadesimale sifre.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. Velg Legg til under oppføringstabellen.
  5. Under Type velger du AAAA .
  6. Angi detaljene for AAAA -oppføringen din:
    • Vert : Vertsnavnet AAAA -oppføringen kobler til. Skriv inn @ for å peke direkte mot domenenavnet ditt.
    • Peker mot : 128 & ndash; bit/IPv6 -adressen du angir som mål for verten. For eksempel er 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 en gyldig 128 & ndash; bit/IPv6 -adresse.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  7. Velg Lagre for å lagre den nye AAAA -oppføringen.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.