Rediger en AAAA -oppføring

Rediger AAAA -oppføringene i DNS -sonefilen din hvis du må gjøre endringer i de gjeldende innstillingene. AAAA -oppføringer peker til 128 bit/IPv6 -adresser, som er representert som åtte grupper med fire heksadesimale sifre.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg Rediger ved siden av AAAA -oppføringen du redigerer.
  5. Rediger detaljene for AAAA -oppføringen din:
    • Navn : Vertsnavnet for posten. Skriv inn @ for å plassere AAAA -oppføringen på rotdomenet ditt, eller angi et prefiks , for eksempel e -post .
    • Verdi : IPv6 for din oppføring. Vanligvis vil dette være IP -adressen til hostingkontoen din. For eksempel er 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 en gyldig IPv6 -adresse.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å fullføre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.