Legg til produkter i nettbutikken min

Legg til fysiske eller digitale produkter i nettbutikken din. Du kan legge til varer individuelt eller importere eksisterende beholdninger enkeltvis via CSV -regneark.

Spar tid når du importerer fysiske elementer ved å kategorisere dem i et formatert CSV -regneark.

Merk: Bare fysiske produkter kan masseopplastes via CSV. Legg til digitale produkter direkte i nettbutikken din.
  1. Eksporter produktoppføringene fra din nåværende butikk og formater dem til en kompatibel CSV -fil .
    • Hvis du overfører fra en eksisterende Websites + Marketing-butikk, eksporterer du et automatisk formatert regneark .
    • Hvis du overfører fra en annen type butikk, eksporterer du produktene og formaterer oppføringene til dette CSV -regnearket . Hvis du legger til kategorier til produktene dine i CSV-en, genereres disse kategoriene automatisk når du importerer oppføringene dine.
  2. Importer CSV -regnearket til butikken din.

Hvis du ønsker det, kan du manuelt legge til enkeltelementer om gangen. Denne prosessen kan være mer effektiv hvis du selger et mindre antall fysiske produkter.

• Legg til individuelle fysiske elementer.
  • Legg til individuelle digitale elementer.
Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på mobile enheter.

Websites + Marketing inkluderer en automatisert importfunksjon som gjør det enkelt og intuitivt å importere produkter fra markedsplasser som Amazon og Etsy.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra butikken velger du Butikk og deretter Produkter .
  4. Velg Importer/Eksporter og deretter Importer for å importere produkter fra en annen kanal (f.eks. Etsy, eBay, Amazon, Square, Walmart eller en CSV -fil).
  5. Velg kanalen du vil importere produkter fra.
  6. Hvis du ikke har koblet kontoen din fra den valgte kanalen, blir du bedt om å koble til kontoen din eller registrere en ny.
    • Hvis du allerede har koblet til kontoer, ser du dem på denne siden.
  7. Velg Importer oppføringer .
  8. Følg meldingene basert på den valgte kanalen.
Merk: Du kan bare kjøre denne importprosessen en gang per kanal. Etter at du har kjørt denne importen, begynner du å opprette produkter i Websites + Marketing -nettbutikken din og skyve dem ut til de tilkoblede kanalene.