Må jeg endre noen domeneinnstillinger når jeg har overført e -posten min?

Når e -postkontoen din overføres til Microsoft 365, og hvis domenet ditt er registrert hos GoDaddy og du bruker navneserverne våre, trenger du ikke å gjøre noe under oppgraderingen.

Hvis domenet ditt ikke er registrert med og bruker GoDaddy -navneservere, må du velge hvordan du vil behandle domenenavnene dine. Du er kanskje kvalifisert for det helautomatiske alternativet. I dette tilfellet vil vi utføre all overføring og redigering av domenets DNS -navneservere og sonefilene under oppgraderingen.

Hvis du ikke er kvalifisert for (eller ikke ønsker å velge det helautomatiske alternativet), må du oppdatere DNS -navneserverne og sonefilene manuelt. Vær oppmerksom på kommunikasjon fra SkyKick. Vi sender en unik kode som må legges til for å bevise eierskap til domenenavnet og hensikt om å bruke Microsoft 365. Du må legge til CNAME -er påkrevd for Autosøk, Teams og andre tjenester. Du må også endre MX -oppføringen for å peke domenet til Microsoft 365 -e -postserveren på oppgraderingstidspunktet. Hvis du trenger hjelp med å konfigurere DNS, GoDaddy -guidene våre er her for å hjelpe deg.