Administrert WordPress Hjelp

Gjør endelige endringer

Trinn 6 av Flytt et Administrert WordPress-nettsted til en uadministrert WordPress-konto-serien.

Påkrevd: Du vil trenge et tekstredigeringsprogram for å gjøre de nødvendige endringene i denne SQL-filen. Det finnes mange tilgjengelige tredjeparts tekstredigeringsprogrammer. Vi anbefaler Notepad++. Ikke rediger filen i et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word..

Administrert WordPress bruker et randomiser tabellprefiks for sine database. For å få nettstedet ditt til å fungere på den nye hosten, må du oppdatere wp-config.php på den nye hosten slik at den matcher databaseprefikset i SQL-databasefilen som ble importert i trinn 5.

1. Koble til den nye hostingkontoen din ved hjelp av filbehandling eller en FTP-klient som FileZilla. Hver hostingleverandør har en foretrukket måte å gjøre dette på. Hvis du er usikker på hvordan du gjør det, ber du den nye hostingleverandøren din om instruksjoner.
  2. Finn wp-config.php-filen og rediger den. Hvis du bruker FileZilla, velger du filen. Deretter høyreklikker du og velger Vis/rediger.
  3. Oppdater $table_prefix. Du skal høre til å ha prefikset etter å ha importert SQL-databasefilen i Importer nettstedsdatabasen din. Hvis for eksempel prefikset ditt er wp_yourPrefix_:

Før:
    $table_prefix  = 'wp_';

Etter:
    $table_prefix  = 'wp_yourPrefix_';

4. Lagre filen når du er ferdig med å gjøre endringer. Hvis du bruker FileZilla, godtar du advarselen om overskriving i FileZilla for å erstatte filen på den nye hosten din.
  5. Test nettstedet ditt for å se om det fungerer som det skal.

Neste trinn

Hvis du endrer domenet sammen med nettstedsoverføringen, må du utføre Søk og erstatt i databasen.

• Hvis din nye uadministrerte hostingkonto er med oss følger du instruksjonene i Finn og erstatt for WordPress med SSH.
  • Hvis din nye uadministrerte konto er med en annen hostingleverandør, ser du deres dokumentasjon for instruksjoner.