Om .XXX-domener

Minds and Machines er sponsoren og GoDaddy Registry er serverdelleverandøren for .XXX-utvidelsen.

Hvem kan registrere .XXX-domener?

.XXX-toppdomenenavnet er en lett gjenkjennelig utvidelse for voksenunderholdningsbransjen, dens forbrukere samt de som ønsker å unngå den.

Samfunnsmedlemmer

Etter at du registrerer et .XXX-domenenavn, må du fullføre ICM Registrys gratis søknadsprosess for medlemskap før domenenavnet ditt kan vises på internett. Innen 24 timer etter at du kjøper et .XXX-domenenavn sender registeret deg en e-post med informasjon om hvordan du fullfører denne prosessen. Registeret kan kreve ytterligere dokumentasjon for å validere medlemskapet. Etter at registeret validerer medlemskapet, må du sende inn medlemskapslegitimasjonen din (ID) til oss.

Når du har fått en medlemskaps-ID, kan du bruke den for alle .XXX-domenenavn du registrerer. Du trenger ikke en separat medlemskaps-ID for hvert .XXX-domenenavn.

Viktig varsel: For generell informasjon om hvordan du administrerer din medlemskaps-ID, se «Administrere medlemskaps-ID-en din for .XXX» under «Mer informasjon»-delen nedenfor. Hvis du mister eller glemmer medlemskaps-ID-en din, kan du logge på ICM Registry-nettstedet som et medlem og gjenopprette den.

Ikke-medlemmer (defensive registreringer)

Søkere utenfor det sponsede fellesskapet for voksenunderholdning kan kjøpe defensive registreringer for å blokkere domenenavn fra å bli .XXX-domenenavn i henhold til «førstemann til mølla»-prinsippet. Søkere med defensive registreringer må betale for å registrere domenenavnene, men er ikke nødt til å fullføre ICM Registrys søknadsprosess for medlemskap. Isteden plasseres disse domenenavnene på ikke-løsende navneservere.

Registreringsbegrensninger

Når du registrerer et .XXX-domene, må du følge bestemte krav.

• Må bruke: 1–63 tegn
  • Kan bruke: Bokstaver (a–z), tall (0–9) og bindestreker (unntatt i det tredje eller fjerde tegnet i domenenavnet)
  • Kan ikke bruke: Spesialtegn (f.eks. & og #)
  • IDN-er: Støttet

Funksjoner

Tilbakebetalinger

For detaljer om refusjon kan du se våre retningslinjer for refusjon. De fleste domener følger Standard refusjonsvilkår, men visse domener har unntak eller kan ikke refunderes i det hele tatt. Gjennomgå informasjonen under Produkter med spesielle refusjonsvilkår og Registrering/fornyelse av domenenavn og Produkter som ikke er kvalifisert for refusjon.

Navneserverkrav

• Må bruke: 1–13 navneservere
    • Du kan bruke hvilke som helst gyldige navneservere med .XXX-domenenavn. Hvis du har en defensiv registrering for å blokkere et domenenavn fra å bli et .XXX-domenenavn, eller du har kjøpt .XXX-domenet ditt i løpet av Sunrise B-fasen, kan du ikke administrere domenenavnserverne dine.
  • Kan bruke: DNSSEC, IPv4, IPV6

Mer informasjon

• Fra 2021, 10-års jubileet til defensive blokker, må defensive registreringer fornyes til produktene multi-TLD AdultBlock eller AdultBlock+. Du finner mer informasjon her.
  • Vil du registrere et .XXX-domene? Søk etter ditt domene i dag.
  • Administrere medlemskaps-ID-en din for .XXX
    1. Logg på Mine produkter-siden.
    2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
    3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
    5. Administrer alle

6. Du må være i Avansert listevisning i kontoen din for å kunne se en verdivurdering. Velg Avansert listevisning øverst til høyre:
    7. Avansert listevisning-ikon
    8. Merk av i boksen til venstre for .XXX-domenet du vil administrere.
    9. Fra Kontakter-menyen velger du .XXX Medlemskap ID-innstillinger.
    10. Gjør ett av følgende:
      • Hvis du ennå ikke har knyttet medlemskaps-ID-en din til kontoen, skriver du inn en gyldig .XXX-medlemskaps-ID angitt fra ICM-registeret.
      • Hvis du har knyttet medlemskaps-ID-en til kontoen din, velger du alternativet du vil bruke.
    11. Klikk på OK.