Slå av automatisk fornyelse

Følg disse trinnene for å kansellere automatisk fornyelse av et produkt. Dette verken kansellerer eller sletter produktet fra kontoen din, men det sikrer at produktet ikke fornyes automatisk. Du kan selvfølgelig fornye produktet manuelt når som helst.

Påkrevd: Beklager, du kan ikke kansellere automatisk fornyelse for domener som benytter Beskyttelse av eierskap. For disse domenene må du nedgradere beskyttelsesplanen før du følger disse trinnene.
  1. Gå til GoDaddy Fornyelse og fakturering-siden.
  2. Merk av i boksen for å velge produktet eller domenet du vil slå av automatisk fornyelse for.
    velg produkt eller domene
  3. Klikk på Kanseller fornyelse.
    kanseller fornyelse
  4. Et nytt vindu åpnes. Klikk på Kanseller fornyelse, så bekrefter vi at automatisk fornyelse er kansellert. I Faktureringsdato-kolonnen kan du se datoen produktabonnementet ditt utløper. Du kan fortsette å bruke produktet til slutten av abonnementsperioden.
  5. Advarsel: Hvis du ikke fornyer produktet manuelt før slutten av abonnementsperioden, sletter vi produktet og alle tilhørende filer etter utløpsdatoen.

Relatert trinn

Mer informasjon

• Hvis du ikke kan slå av automatisk fornyelse for et domene, er det mulig at domenestatusen venter på oppdatering. Domener må ha aktiv status før du kan endre innstillingen for automatisk fornyelse.
  • Hvis du ikke lenger vil ha et domene, kan du se her for å kansellere et domene fra kontoen din.
  • Hvis du ikke lenger vil ha et produkt (annet enn et domene), kan du når som helst slette produktet fra kontoen din.
  • Du må kontakte brukerstøtten for å finne ut om du er kvalifisert for en refusjon.
  • Her ser du retningslinjene våre for refusjon.