Legg til eller fjern en ansattes brukerkonto

Etter hvert som virksomheten din vokser, kan det hende at du får nye ansatte i teamet ditt, eller ansatte som ikke lenger er med deg. Her er noen tips for å legge til e -postbrukere eller fjerne dem etter behov.

Nyansatte

Så spennende — noen blir med på teamet ditt! La oss konfigurere e -postadressen deres slik at de er klare til å begynne å jobbe.

1. Først oppretter du en brukerkonto for den nye medarbeideren. Du har muligheten til å angi et passord eller opprette kontoen med et midlertidig passord.
  2. Gi den ansatte den nye e-postadressen og passordet sitt slik at de kan logge på. Her er påloggingssidene for Office online eller Outlook på nett . Hvis kontoen deres ble konfigurert med et midlertidig passord, kan du følge disse trinnene for å tilbakestille passordet .
  3. For å holde kontakten, kan den ansatte konfigurere e -post på enhetene sine .
  4. Hvis den nye brukeren din har en Business Professional- eller Premium Security -plan, kan de installere Office -apper . De kan også logge på OneDrive og SharePoint .

Tidligere ansatte

Når en ansatt forlater virksomheten din, er det viktig å fjerne brukerkontoen sin, slik at de ikke får tilgang til den sikre informasjonen din.

1. For å hindre den ansatte i å få tilgang til e -postkontoen sin, tilbakestiller du passordet og logger av fra alle enheter .
  2. For å lagre den ansattes e -postdata, opprett en sikkerhetskopifil (.pst eller .ost).
  3. Slett brukerkontoen . Hvis du ikke trenger å få tilgang til den ansattes e -postadresse, kan du bare slette kontoen uten å opprette en sikkerhetskopifil.
  4. Gjenopprett e -postadressen som en delt postboks, slik at eventuelle meldinger sendt til den tidligere ansatte mottas av dine foretrukne brukere. Hvis du lagret e -postdata, kan du også importere sikkerhetskopifilen (.pst eller .ost). til den delte postboksen.

Mer informasjon

• For å få tilgang til den delte postboksen, lukker og starter du Outlook på nytt. Du skal se innboksen i mappene dine. Hvis du ikke gjør det, følger du disse trinnene for å få tilgang til en delt postboks .