Endre eller slett e -postaliaset mitt

Merk: Vi jobber med å løse et problem med aliaser. Hvis du ser en feil, må du vente en time og prøve på nytt. Eller administratorer kan administrere aliaser i Exchange -administrasjonssenteret (EAC). Logg på med e -postadressen og passordet ditt. Lær hvordan du redigerer eller fjerner en e -postadresse (alias) fra Microsoft.

Hvis du ikke lenger er interessert i å bruke et e -postalias , kan du redigere eller slette det fra e & Office -instrumentbord. Du kan deretter opprette en bruker med den samme e -postadressen.

Påkrevd: Brukere kan se eksisterende aliaser. Du trenger imidlertid administratortillatelser for å administrere aliaser. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.
  1. Logg på instrumentbordet ditt for e-post og Office.
  2. Velg Administrator > Send e -postaliaser .
    Microsoft 365 Admin -fanen åpnet for å vise e -postaliaser

Rediger et alias

1. VelgBlyantknapp blyantknappen ved siden av e -postaliaset du vil endre.
  2. Oppdater e -postaliaset ved å redigere navnet. Hvis du har flere domener, kan du også endre aliasdomenet.
  3. Velg Lagre.
  4. For å fortsette å bruke de opprinnelige e -postaliasene sammen med de oppdaterte aliasene, velger du Ja, Behold det, for . Hvis ikke, velg Nei, takk . Aliaset ditt vil nå sende e -post til den primære innboksen.

Slett et alias

1. VelgSøppelbøtte -knappen papirkurvknappen ved siden av e -postaliaset du vil slette.
  2. Velg Slett . Etter at et alias er fjernet, kan det brukes i en ny e -postadresse.

Det kan ta opptil 24 timer å fullføre å fjerne et alias.