Flytt Microsoft 365 -e -postadressen min bort fra GoDaddy

Det kan være behov for å gå til Microsoft direkte eller en annen Cloud Solution Partner (CSP), for eksempel å legge til flere produkter eller funksjoner som ikke er inkludert i planene fra GoDaddy. Selv om vi er triste å se deg, er vi her for å hjelpe deg med å overføre e -posten din til den nye leverandøren din.

Hvis du flytter direkte til Microsoft, tar du kontakt våre GoDaddy -veiledninger for hjelp.

Velg et emne du vil hoppe til den delen:

Flytteprosessen

Når du vil flytte e -postorganisasjonen din bort fra GoDaddy:

• Bekreft at e -postkontoene er aktive og ikke utløper i løpet av de neste fem virkedagene. I løpet av denne tiden forblir GoDaddy e -postleverandøren din.
    • Hvis du flytter e -postarkivering til en annen leverandør, må du først opprette en konto hos leverandøren du ønsker å flytte til, og informere dem om ventende flytting.
  • Kontakt en GoDaddy -veiledning for å be om flyttingen.
  • Vi oppretter en billett for flytteforespørselen din.
  • I løpet av ti dager sender vi et midlertidig passord til e -postadressen som er registrert for GoDaddy -kontoen din. Denne e -posten kan ikke være en e -postadresse som flyttes bort fra GoDaddy i løpet av denne prosessen.
  • Merk: Selv om det kan ta opptil 10 dager å motta det midlertidige passordet, kan det hende at du mottar det innen 24 timer.

• Du må logge på den eksisterende leietakeren hos Microsoft direkte ved hjelp av det midlertidige passordet vi sender deg.
    • Alle e -postadresser vil ha passordet endret til det samme midlertidige passordet.
  • Kjøp planene du trenger for å fortsette med den nye leverandøren. Vær oppmerksom på at hvis du kjøper andre abonnementstyper enn det som allerede finnes i organisasjonen, må du lisensiere brukerne med de nye abonnementene.
    • Når du kjøper lisenser, ser du fremdeles muligheten til å kjøpe fra GoDaddy, så vel som fra Microsoft.
    • I løpet av denne tiden bør du kun kjøpe lisenser fra Microsoft eller en annen Microsoft 365 -forhandler.
    • Hvis den kjøpte lisensen er forskjellig fra den opprinnelige lisensen, må du fjerne GoDaddy -lisensen fra den brukeren før du tilordner den nylig kjøpte lisensen.
Tilbake til toppen

Krav til flytting

Før du flytter Microsoft 365 -e -posten din bort fra GoDaddy:

• Du må kunne validere GoDaddy -kontoen din.
  • E -postadressen som er tilknyttet GoDaddy -kontoen din, kan ikke være e -postadressen som flyttes bort.
  • E -postplanene dine må være aktive og ikke i suspendert eller mislykket faktureringstilstand.
  • Du må kunne spesifisere hva som skjer med arkiveringsplanen din, hvis det er aktuelt.
  • Du må gjennomgå trekk -spørsmålene med en GoDaddy -veiledning .
Tilbake til toppen

Flytt spørsmål

Våre GoDaddy -guider vil gjennomgå følgende sammen med deg for å forberede deg på flyttingen:

• Er kontakt -e -postadressen din ikke en del av organisasjonen som flyttes?
    • E -postadressen i GoDaddy -kontoen din må være atskilt fra e -postorganisasjonen som flytter bort. Vi tilbakestiller passord for brukere i organisasjonen, så du trenger en annen e -postadresse for å få tilgang til meldingene vi sender deg.
  • Bruker du noen e-posttillegg?
    • Hvis det er noen e-posttillegg, blir disse tjenestene slettet som en del av flyttingen. E -postarkivering, levert av Barracuda, er unntaket. Hvis du vil flytte arkivet ditt, må du varsle den nye e -postleverandøren om at du flytter arkivering til dem.
    • Merk: GoDaddy vil flytte arkivet ditt til den nye arkivpartneren din som en del av denne prosessen. Du må fullføre flyttingen til arkivpartneren før e -postorganisasjonen kan flytte bort.

• Samtykker du i å flytte organisasjonen til Microsoft direkte eller en annen CSP?
    • GoDaddy vil ikke lenger ha tilgang til organisasjonen og kan ikke gi støtte etter flyttingen.
    • Tilgjengelige abonnementer og priser hos Microsoft eller en annen CSP samsvarer kanskje ikke med GoDaddys tilgjengelige abonnementer og priser.
    • Organisasjonen kan ikke flytte tilbake til GoDaddy når den har flyttet bort.
  • Forstår du at alle passord må endres for brukere i organisasjonen?
    • GoDaddy vil oppgi midlertidige passord som du får beskjed om i billetten vi oppretter.
    • Etter at vi har endret passordene, må alle brukere angi nye permanente passord. Du kan ikke lenger bruke påloggingssiden til GoDaddy for å få tilgang til Microsoft 365.
  • Forstår du at du må kjøpe nye e -postplaner for å unngå at tjenesten utløper?
    • GoDaddy varsler deg via e -post når du må kjøpe nye abonnementer fra mål -CSP -en, og tilordner dem til brukerne etter behov. Sju dager etter at adressene er slettet i databasen vår, vil GoDaddy fjerne planene våre fra organisasjonen og avslutte forholdet til organisasjonen.
  • Hvorfor ønsker du å flytte e -posten din bort fra GoDaddy?
    • Forklar årsaken til at du har flyttet e -posten din bort fra GoDaddy. Svaret ditt er valgfritt, men vi setter pris på tilbakemeldingene dine, siden det hjelper oss med å forbedre produkttilbudet og funksjonaliteten i fremtiden.
Tilbake til toppen