Forespørsel om SSL-sertifikatet mitt

Merk: Hvis nettstedet ditt ble opprettet med Administrert WordPress, Website Builder eller Website Builder-nettbutikk, blir SSL-sertifikatet installert automatisk for deg når nettstedet ditt blir opprettet, og du kan se bort fra disse instruksjonene.

Når du har kjøpt et SSL-sertifikat og kreditten er tilgjengelig i kontoen, må du kanskje forespørre sertifikatet for nettstedsdomenenavnet (eller det vanlige navnet) du vil sikre.

Velg bildet som samsvarer med typen SSL-sertifikat du forespør:

(Ikke det du ser?)

Måten du forespør sertifikat ditt på, kommer an på situasjonen din:

Situasjon Følg disse trinnene
Nettstedet mitt er det primære domenet på en GoDaddy-hostingkonto. Bruk veiviseren for SSL-sertifikat for å forespørre sertifikatet ditt for automatisk installasjon.
Nettstedet mitt er et sekundært domene som hostes på en GoDaddy-hostingkonto eller hostes av et annet selskap, og jeg har ikke generert en forespørsel om sertifikatsignering (CSR). Bruk veiviseren for SSL-sertifikat for å opprette en CSR og privat nøkkel du kan laste ned for bruk senere, og forespør sertifikatet ditt med disse filene.
Jeg har en CSR og behøver kun å forespørre SSL-sertifikatet mitt (avanserte brukere). Forespør et sertifikat med en CSR som allerede er blitt opprettet.

Merk: Etter kjøpet kan det forekomme en forsinkelse før SSL-sertifikatkreditter er synlige på listen din over produkter. Hvis du ikke ser en sertifikatkreditt du akkurat har kjøpt, oppdater nettleseren din til den vises.

Bruk veiviseren for SSL-sertifikat for å forespørre sertifikatet ditt

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg Administrer alle ved siden av SSL-sertifikater.
  3. Velg Nytt sertifikat for SSL-kreditten du vil bruke.
  4. På siden Konfigurere sertifikat velger du Velg et domene.
  5. Begynn med å skrive inn domenenavnet ditt. Velg ett av GoDaddy-domenene dine, eller skriv inn hele domenet og velg deretter Fortsett.
    Velg et domene
  6. Det var det hele! Det neste trinnet ditt er å bevise at du har kontroll over domenenavnet.

Bruk veiviseren for SSL-sertifikat til å opprette en CSR og privat nøkkel, og så forespør du sertifikatet ditt

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Velg Administrer alle ved siden av SSL-sertifikater.
  3. Velg Nytt sertifikat for SSL-kreditten du vil bruke.
  4. På siden Konfigurere sertifikat, velg Velg et domene, skriv inn domenenavnet ditt og velg Fortsett.
  5. Din private forespørsel om nøkkel- og sertifikatsignering (CSR) vil vises under domenenavnet ditt. For begge velger du Lagre fil og lagrer en kopi av privat nøkkel og CSR på et trygt sted.
    Lagre CSR og privat nøkkel
  6. Det var det hele! Det neste trinnet ditt er å bevise at du har kontroll over domenenavnet.

Forespør sertifikatet ditt med en CSR som allerede er blitt opprettet

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Velg Administrer alle ved siden av SSL-sertifikater.
  3. Velg Nytt sertifikat for SSL-kreditten du vil bruke.
  4. På siden Konfigurere sertifikat velger du Legg inn en CSR.
  5. Lim CSR inn i boksen og velg Fortsett.
    Lagre CSR og privat nøkkel
  6. Det var det hele! Det neste trinnet ditt er å bevise at du har kontroll over domenenavnet.

Merk: Etter kjøpet kan det forekomme en forsinkelse før SSL-sertifikatkreditter er synlige på listen din over produkter. Hvis du ikke ser en sertifikatkreditt du akkurat kjøpte, oppdater nettleseren din til den vises.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Velg Administrer alle ved siden av SSL-sertifikater.
  3. Velg Nytt sertifikat for SSL-kreditten du vil bruke.
  4. På siden Konfigurere sertifikat velger du hvor sertifikatet ditt blir hostet:
    Hvor blir det hostet? Hva du skal gjøre
    GoDaddy-nettsidebygging eller -hosting på det primære domenenavnet Begynn å skrive inn domenenavnet og velg domenet som hostes i kontoen din, som du vil bruke.
    Alle andre steder – inkludert sekundære domener og underdomener på GoDaddy-hostingen din Velg Legg inn en CSR og skriv deretter inn CSR-en fra serveren.
  5. Kun for UCC-sertifikater – bruk Identifiser ytterligere domener for å legge til eventuelle alternative subjektnavn (SAN-er) som ikke var i din CSR. Angi et SAN-domene i Legg til et domene:-feltet og velg Legg til. Gjenta for eventuelle ytterligere SAN-er, og velg deretter Fortsett.
  6. Velg hvordan du vil demonstrere domenekontroll, og velg Fortsett.
  7. Velg hvilken Sertifikatutsteder du vil bruke. Les Abonnementavtalen, velg avmerkingsboksen for Jeg godtar betingelsene i abonnementavtalen og velg Fortsett.
  8. Det var det hele! Det neste trinnet ditt er å bevise at du har kontroll over domenenavnene.