Installere SSL-sertifikatet mitt

Påkrevd: Denne artikkelen er for kunder som allerede har forespurt sitt SSL-sertifikat, lastet ned SSL-filene sine og er klar til å installere disse filene på serveren sin. Her er noen ressurser for deg hvis du ikke har disse tingene.

Etter at du har lastet ned sertifikatfilene, kan du installere dem på serveren din.

Merk: Hvis du ikke ser serveren din eller din spesifikke operativsystemversjon på denne listen, refererer du til serverdokumentasjonen for å installere SSL-sertifikatet ditt, og deretter Omdiriger HTTP til HTTPS automatisk.

Hvis du bruker Administrert WordPress eller Nettsteder + Markedsføring, installeres SSL-sertifikatet automatisk for deg.

Instruksjoner for installering av SSL-sertifikat

Mest populære servere

Andre

Kode- og driversigneringssertifikater