Konfigurer egendefinerte PHP-feillogger i cPanel for min Linux-hosting

cPanel tilbyr innebygd feillogging, men den fanger ikke opp feil generert fra PHP eller fører feillogger over lengre perioder. For å avhjelpe dette kan du ha PHP-lagringsfeil den møter i en egendefinert feilloggfil.

Påkrevd: For å følge disse trinnene trenger du FTP -brukernavnet ditt .
  1. Opprett en fil kalt php_error.log , og flytt filen til serveren din med FTP eller cPanel File Manager .
  2. Opprett eller rediger en PHP -initialiseringsfil som inneholder følgende kodelinje:
    error_log = /home / [ditt FTP -brukernavn] /public_html/php_error.log

Merk: Sørg for at denne filen har riktig navn .

Nå vil PHP sende eventuelle kodingsrelaterte feil til php_error.log- filen. Denne filen kan ta noen timer før den begynner å motta feil nettstedet genererer, og bare viser innhold om nettstedet gjør generere feil.