Legg til en TXT-post

En TXT-post (forkortelse for tekstpost) er en informativ DNS-post som brukes til å assosiere tilfeldig tekst med en vert eller et annet navn. TXT-poster brukes som oftest til å bekrefte domeneeierskap, SSL-bekreftelse og e-postavsenders retningslinjer, for eksempel SPF-poster og DMARC-retningslinjer.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Administrer DNS.
  4. Velg LEGG TIL under tabellen for dine eksisterende DNS-poster.
  5. Velg TXT fra rullegardinmenyen med alternativer for posten.
  6. Angi detaljene for TXT-posten din:
    • Vert: Angi vertsnavnet for TXT-posten. Skriv for eksempel www for å legge posten på www.coolexample.com. Hvis du vil legge posten på coolexample.com, skriver du @ i Vert-feltet.
    • TXT-verdi: Verdien du angir som mål for Vert.
    • TTL: Fastsetter hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen.
  7. Velg Lagre for å fullføre oppdateringene dine.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.