Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Legg til en TXT-post

Legg til en TXT-oppføring for å verifisere domeneeierskap, fullføre verifisering av SSL-sertifikat og opprette retningslinjer for e-postsendere, som for eksempel SPF-oppføringer og DMARC-retningslinjer. En TXT-oppføring (forkortelse for tekstoppføring) er en informativ DNS-oppføring som brukes til å assosiere en tekststreng med en host eller et annet navn.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen.
  4. Velg Legg til for å legge til en ny oppføring.
    velg legg til ny oppføring
  5. Velg TXT fra Type-menyalternativene.
  6. Angi detaljene for TXT-posten din:
    • Navn: Hostnavnet for oppføringen. Skriv inn @ for å plassere TXT-oppføringen på rotdomenet ditt, eller angi et prefiks som e-post.
    • Verdi: Tekststrengen for TXT-oppføringen. Dette leveres vanligvis av SSL-sertifikat-, hosting eller e-postleverandøren din. TXT-oppføringer har en maksimum tegngrense på 1024 tegn og bare UTF-8-tegn støttes.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  7. Velg Legg til oppføring for å lagre den nye TXT-oppføringen din.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.