Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Rediger en TXT -oppføring

Rediger en TXT -oppføring når som helst hvis du trenger å oppdatere innstillingene som brukes til å verifisere domeneeierskap, fullføre SSL -verifisering eller opprette retningslinjer for avsenders e -post, slik som SPF -oppføringer og DMARC -retningslinjer. En TXT -post (forkortelse for tekstoppføring) er en informativ DNS -post som brukes til å knytte en tekststreng til en vert eller et annet navn.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velgalt -navn for bildet Rediger alternativer for domene ved siden av domenet ditt, og velg Rediger DNS . Du må kanskje rulle ned for å se Rediger DNS -alternativet.
    skjermbilde som viser alternativet for redigere dns
  3. Velgskjermbilde av ikonet for redigering av en dns -oppføring Rediger ved siden av TXT -oppføringen du redigerer.
  4. Rediger detaljene for TXT -oppføringen din:
    • Navn : Vertsnavnet for posten. Skriv inn @ for å plassere TXT -oppføringen på rotdomenet ditt, eller angi et prefiks som e -post .
    • Verdi : Tekststrengen for TXT -oppføringen. Dette leveres vanligvis av din SSL, hosting eller e -postleverandør. TXT-oppføringer har en maksimal tegngrense på 1024, og kun UTF-8 tegn støttes.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  5. Velg Lagre for å fullføre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.