Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til Microsoft 365 -e -posten min i Gmail på Android

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Merk: Vi anbefaler at du bruker Outlook -appen for Android . For å få Outlook bruker du kameraet på telefonen din til å skanne denne QR -koden.
qr -kode for nedlasting av Microsoft Outlook -app

Legg til e -posten din i Gmail på en Google Pixel eller en annen Android -telefon. Så uansett hvor du går, vil du alltid holde kontakten med forretnings -e -posten din.

1. Åpne Gmail.
    • Hvis du ikke har brukt Gmail før, trykker du på Legg til en e -postadresse .
      Trykk på legg til e -postadresse
    • Hvis du allerede har en Gmail-konto, klikker du på profilen din og legg til en ny konto øverst til høyre.
      Trykk på legg til konto
  2. Trykk på Exchange og Office 365 .
    Velg Exchange og Office 365
  3. Angi Microsoft 365 -e -postadressen din og trykk på Neste .
    Angi e -postadresse
  4. Angi passordet ditt og trykk på Logg på .
    Angi e -postpassord og logg på
  5. Merk: Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.

6. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  7. Første gangs kontobrukere trykker du på Godta for å la Gmail få tilgang til kontoen din.
  8. Når kontoen din er klar, trykker du på Ferdig for å se innboksen din.
    Ferdig

Microsoft 365 -kontoen din er nå konfigurert i Gmail!