Legg til Microsoft 365 -e -posten min i Gmail på Android

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Merk: Vi anbefaler at du bruker Outlook -appen for Android . For å få Outlook bruker du kameraet på telefonen din til å skanne denne QR -koden.
qr -kode for nedlasting av Microsoft Outlook -app

Legg til e -posten din i Gmail på en Google Pixel eller en annen Android -telefon. Uansett hvor du drar, vil du alltid holde kontakten med e -posten din.

1. Åpne Gmail.
    Flerfarget M over ordet Gmail
  2. Hvis du er en ny bruker, trykker du på Legg til en e -postadresse . Ellers trykker du på Profil og deretter Legg til en konto til .
    Trykk på legg til konto
  3. Trykk på Exchange og Office 365.
    Velg Exchange og Office 365
  4. Angi Microsoft 365 -e -postadressen din, og trykk deretter på Neste .
  5. Angi e -postpassordet ditt, og trykk deretter på Logg på . Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid eller Skole , ikke Privat , for å fortsette.
    angi passord og logg på Microsoft
  6. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  7. Du må kanskje tillate at Gmail får tilgang til kontoen din, trykk på Godta .
  8. Når kontoen din er klar, trykker du på Ferdig . Du blir ført til innboksen din.
    Ferdig
  9. Hvis dette er den første e -postkontoen din på Gmail for Android, blir du spurt om du vil legge til en konto til. For å hoppe over dette trinnet, trykker du på TAKE ME TO GMAIL . Hvis dette ikke er den første kontoen din, vil du se e -postinnboksen din.

Microsoft 365 -kontoen din er nå konfigurert i Gmail!