Legg til Microsoft 365 -e -posten min i Gmail på Android

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Merk: Vi anbefaler at du bruker Outlook -appen for Android . For å få Outlook bruker du telefonens kamera til å skanne denne QR -koden.
Outlook QR -kode

Legg til Microsoft 365 -e -postkontoen din i Gmail på Android -telefonen din. Så uansett hvor du går, vil du alltid holde kontakten med forretnings -e -postene dine.

1. Åpne Gmail.
    • Nye brukere: Trykk på Få en e-postadresse.
      Trykk på Legg til e-postadresse
    • Eksisterende brukere: Trykk på Konto og Legg til en til konto.
      Trykk på Legg til konto
  2. Trykk på Exchange og Microsoft 365 .
    Velg Exchange og Microsoft 365
  3. Angi Microsoft 365 -e -posten din og trykk på Neste .
    Trykk på legg til konto
  4. Angi passordet ditt og trykk på Neste.
    Trykk på Legg til konto
  5. Merk: Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.

6. Første gangs kontobrukere må gjennomgå tillatelser for å gi Gmail tillatelse til å ta seg tilgang til telefonen sin.
    • Trykk på Aktiver for å aktivere administratorprivilegier for enheten.
    • Trykk på Tillat for å la Gmail ta seg tilgang til kontaktene dine.
    • Trykk på Tillat for å la Gmail ta seg tilgang til kalenderen din.
  7. Når du ser at kontoen din er klar, trykker du på Ferdig.
  8. For å se innboksen din, trykker du på Ta meg til Gmail. Trykk på Profil for å se innstillingene dine og oppdater visningsnavnet eller mobilsignaturen din.

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e -post på en telefon