Legg til Microsoft 365-e-posten min i Mail-appen (Mac)

Trinn tre i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365-e-posten din i Mail-appen. Deretter kan du sende og motta e-post for bedrifter fra Mac.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Åpne Mail. (Hvis dette er første gangen du bruker Mail, startes prosessen når du åpner appen.)
  2. Fra menylinjen velger du E-post > Legg til konto.
    Klikk på Legg til konto i Mail-menyen
  3. Velg Exchange og Fortsett.
    Exchange og Fortsett
  4. Angi navnet ditt og e-postadressen din for Microsoft 365, og velg Logg på.
    Angi navn, e-postadresse og logg på
  5. Merk: Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.

6. Velg Logg på igjen for å la Microsoft finne e-postadressen og kontoinformasjonen din.
    Logg på igjen
  7. Merk: Hvis Microsoft ikke finner e-postadressen din, blir du bedt om å skrive inn detaljene manuelt:

Brukernavn: Din Microsoft 365-e-postadresse
    Passord: Ditt Microsoft 365-e-postpassord
    Intern URL-adresse: outlook.office365.com
    Ekstern URL-adresse: outlook.office365.com

8. Du blir omdirigert til Microsoft 365-påloggingssiden. Angi passordet ditt for e-postkontoen din og velg Logg på.
    Klikk på logg på igjen
  9. Merk: Du kan bli bedt om å gi tillatelse til Microsoft 365. Velg avmerkingsboksen for Samtykke på vegne av din organisasjon og Godta.
    Gi tilgang og Godta

10. Velg Ferdig. Du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst.
    Velg appinnstillinger og Ferdig
  11. Kontoen din vises, og e-postene begynner å lastes inn. Dette kan ta et par minutter.
    Innboks vises i Mail

Vis meg

Mer informasjon

Har du problemer med å logge på?