Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til Microsoft 365 -e -posten min i Outlook på Android

Trinn tre i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365 -e -postkontoen din i Outlook for Android. Du kan sende og motta e -post for bedrifter fra telefonen, uten at du går glipp av det.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post .

Påkrevd: Sørg for at du har Outlook -appen før du fortsetter. For å laste ned Outlook bruker du kameraet på telefonen til å skanne denne QR -koden.
qr -kode for nedlasting av Microsoft Outlook -app
  1. Åpne Outlook .
  2. Trykk på Meny og deretterGir -knapp Innstillinger .
    Trykk på Meny -ikonet som viser et hus
  3. Trykk på Legg til e -postkonto , deretter Legg til en e -postkonto .
    Legg til en e -postkonto
  4. Angi Microsoft 365 -e -postadressen din og trykk på Fortsett .
    Angi e -postadresse og trykk på Fortsett
  5. Angi passordet ditt for Microsoft 365 og trykk på Logg på . (Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid eller Skole , ikke Privat , for å fortsette.)
    Angi e -postpassord og logg på
  6. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  7. Microsoft 365 -kontoen din vises nå i Innstillinger . Gå til innboksen din for å sjekke e -posten din.
    Ny Microsoft 365 -e -postkonto vises i Innstillinger