Legg til Microsoft 365 -e -posten min i Outlook på Android

Trinn tre i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365 -e -postkontoen din i Outlook for Android. Du kan sende og motta e -post for bedrifter fra telefonen, uten at du går glipp av det.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Åpne Outlook . (Har du ikke appen? Last den ned fra Google Play -butikken .)
  2. Trykk på Meny > Tannhjul-knapp Innstillinger.
    Trykk på menyikonet som viser et hus
  3. Trykk på Legg til e-postkonto > Legg til en e-postkonto
    Legg til en e-postkonto
  4. Angi Microsoft 365 -e -postadressen din og trykk på Fortsett .
    Angi e -postadresse og trykk på Fortsett
  5. Angi passordet ditt for Microsoft 365 og trykk på Logg på. (Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole.)
    Angi passord for e-post og logg på
  6. Hvis flerfaktorautentisering (MFA) er aktivert, følger du ledetekstene for å konfigurere ett av de tilgjengelige alternativene, eller verifiserer kontoen din ved å bruke din eksisterende flerfunksjonsmetode. Hvis sikkerhetsstandarder er aktivert, konfigurerer du MFA på Microsoft Authenticator -appen.
  7. Microsoft 365-kontoen din vises nå i Innstillinger. Gå til innboksen for sjekke e-posten.
    Ny e-postkonto for Microsoft 365 vises i Innstillinger

Vis meg

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e-post på en telefon.