Legg til min Microsoft 365-e-postadresse i Samsung E-post på Android

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Merk: Vi anbefaler å bruke Outlook-appen for Android. Bruk telefonens kamera for å skanne denne QR-koden for å få Outlook.
QR-kode for Outlook

Legg til Microsoft 365-e-postkontoen i Samsung Email-appen for Android. Da kan du holde oversikt over bedrifts-e-post hvor enn du går.

1. Åpne E-post-appen på Android-enheten.
    Hvit konvolutt på rød bakgrunn med E-post skrevet under
    • Hvis du ikke har hatt e-postappen før, fortsetter du til det neste trinnet.
    • Hvis du allerede har en konto konfigurert, trykker du på Tre horisontale linjer stablet på hverandre Meny > Innstillinger >Legg til konto.
  2. Trykk på Office 365.
    Skjerm med ulike alternativer for e-postklient, inkludert Office 365 med rød firkant
  3. Skriv inn e-postadressen din for Microsoft 365, og trykk på Neste.
    Microsoft-pålogging
  4. Angi E-post og Passord for Microsoft 365, og trykk på Logg på. Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller skole for å fortsette.
    Angi passord for e-post og logg på
  5. Hvis administratoren din aktiverte godkjenning med flere faktorer (MFA), verifiserer du kontoen din eller konfigurerer autentiseringsappen.
  6. Merk: Hvis Microsoft ikke finner e-postadressen din, blir du bedt om å skrive inn detaljene manuelt:

Brukernavn: Din Microsoft 365-e-postadresse
    Passord: Ditt Microsoft 365-e-postpassord
    Server: outlook.office365.com
    Domene\brukernavn: \[Microsoft 365-e-postadresse] (eksempel: \owner@coolexample.com)

7. Tillat Samsung Email å få tilgang til e-postkontoen din. Velg avmerkingsboksen ved siden avSamtykk på vegne av organisasjonen din og trykk påGodta.
    Merk av i boksen, og Godta
  8. E-post-appen sjekker innstillingene dine automatisk. Gå til Manuell konfigurering, og trykk på Ferdig. Du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst.
    Manuell konfigurering og Ferdig-knappen
  9. Rediger Kontonavnet (om ønskelig), og trykk på Ferdig. Navnet er synlig for mottakere når du sender e-post, så du vil kanskje foretrekke å bruke forretningsnavnet ditt her.
    Skriv inn navnet ditt, trykk og Ferdig

Microsoft 365 er nå konfigurert på Samsung Email-appen og du vil se den i innboksen din.

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e-post på en telefon