Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Legg til min Microsoft 365-e-postadresse i Samsung E-post på Android

Trinn 3 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Merk: Vi anbefaler å bruke Outlook-appen for Android. Bruk telefonens kamera for å skanne denne QR-koden for å få Outlook.
qr-kode for nedlastning av microsoft outlook-appen

Legg til Microsoft 365-e-postkontoen i Samsung Email-appen for Android. Da kan du holde oversikt over bedrifts-e-post hvor enn du går.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post.

1. Åpne E-post-appen på Android-enheten.
    Hvit konvolutt på rød bakgrunn med E-post skrevet under
    • Hvis du ikke har hatt e-postappen før, fortsetter du til det neste trinnet.
    • Hvis du allerede har en konto konfigurert, trykker du på Tre horisontale linjer stablet på hverandre Meny, Innstillinger og Legg til konto.
  2. Trykk på Office 365.
    Skjerm med ulike alternativer for e-postklient, inkludert Office 365 med rød firkant
  3. Skriv inn e-postadressen din for Microsoft 365, og trykk deretter på Neste.
    Microsoft-pålogging
  4. Angi E-post og Passord for Microsoft 365, og trykk deretter på Logg på. (Du må kanskje velge kontotypen din som Arbeid eller skole, ikke Privat, for å fortsette.)
    Angi passord for e-post og logg på
  5. Hvis administratoren din aktiverte godkjenning med flere faktorer (MFA), verifiserer du kontoen din eller konfigurerer autentiseringsappen.
  6. Merk: Hvis Microsoft ikke finner e-postadressen din, blir du bedt om å skrive inn detaljene manuelt:

Brukernavn: Din Microsoft 365-e-postadresse
    Passord: Ditt Microsoft 365-e-postpassord
    Server: outlook.office365.com
    Domene\brukernavn: \[Microsoft 365-e-postadresse] (eksempel: \owner@coolexample.com)

7. Tillat Samsung Email å få tilgang til e-postkontoen din. Velg avmerkingsboksen ved siden av Samtykk på vegne av organisasjonen din, og trykk deretter påGodta.
    Merk av i boksen, og Godta
  8. E-post-appen sjekker innstillingene dine automatisk. Gå til Manuell konfigurering, og trykk på Ferdig. Du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst.
    Manuell konfigurering og Ferdig-knappen
  9. Rediger Kontonavn (om ønskelig), og trykk deretter på Ferdig. Navnet er synlig for mottagere når du sender e-post, så du vil kanskje foretrekke å bruke forretningsnavnet ditt her.
    Skriv inn navnet ditt, trykk og Ferdig

Microsoft 365 er nå konfigurert på Samsung Email-appen og du vil se den i innboksen din.