Legg til min Microsoft 365-e-postadresse i Samsung E-post på Android

Trinn 3 i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365-e-post til Samsung e-posten på Android-enheten din. Da kan du holde deg oppdatert med bedrifts-eposter fra telefonen din.

Se en kort video om denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Åpne E-post-appen på Android-enheten.
  2. Trykk på Meny og deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Legg til konto.
  4. Trykk på Bedrift (du kan, avhengig av versjon, se Microsoft Exchange ActiveSync i stedet).
  5. Angi din Microsoft 365 -e-postadresse og passord, og trykk deretter på Logg på. Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller skole for å fortsette.
    Angi e-postadressen din og trykk deretter på Logg på

Merk: Hvis dette er første gangen du konfigurerer en e-postkonto, kan du bli bedt om å godta Personvernpolicyen og Tillate at e-post utfører og administrerer oppringninger.

Hvis Microsoft ikke finner e-postadressen din, blir du bedt om å skrive inn detaljene manuelt:

Brukernavn: Din Microsoft 365-e-postadresse
    Passord: Ditt Microsoft 365-e-postpassord
    Server: outlook.office365.com
    Domene\brukernavn: \[Microsoft 365 email address] (eksempel: \owner@coolexample.com)

6. Trykk på Bruk for å aktivere sikkerhetsinnstillinger.
    Trykk på Bruk for å bruke sikkerhetsinnstillinger
  7. Trykk på Neste for å fullføre manuell konfigurering (du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst).
    Trykk på Neste, rediger innstillinger for manuell konfigurering senere
  8. Trykk på Aktiver for å aktivere Telefonadministrator-appen.
    Trykk på Aktiver for å legge til Telefonadministrator-appen
  9. Rediger Kontonavnet og trykk på Ferdig.
    Rediger Kontonavn og trykk på Ferdig
  10. Du vil se en bekreftelse på at Microsoft 365-e-postkontoen din er lagt til Android.
    E-post lagt til Android Mail-appen

Vis meg

Mer informasjon

Vanlige problemer med å konfigurere e-post på en telefon.