Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Rediger et underdomene

Rediger en underdomeneoppføring i DNS -sonefilen din . Underdomener bruker et domeneprefiks, for eksempel blogg .coolexample.com , som en A -post for å peke til en IP -adresse. Hvis du vil redigere et underdomene som peker mot et domenenavn, må du redigere et CNAME .

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg Rediger ved siden av A -post -underdomenet du redigerer.

Merk: Kan du ikke redigere oppføringen? Sjekk disse innstillingene eller produktene:
    • Eier du Søkemotorsynlighet? Våre GoDaddy -guider hjelper deg med å redigere oppføringen.
    • Er videresending aktivert på domenet? Slett videresending for å aktivere redigering av oppføringen.
    • Er domenet koblet til et tredjepartsnettsted (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Gå til nettstedet for å koble fra det, eller fjern tilkoblingen for å aktivere redigering av oppføringen.
    • Er en brannmur slått på i Nettstedssikkerhet? Rediger IP -adressen din til riktig IP for hostingkontoen din.

5. Rediger detaljene for A -post -underdomene:
    • Navn : Vertsnavnet eller prefikset for underdomenet. For eksempel angi bloggen for å opprette underdomenet blog.mycoolnewbusiness.com for coolexample.com.
    • Verdi : IP -adressen for underdomenet ditt. Dette vil vanligvis være IP -adressen til hostingkontoen din.
    • TTL : Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å fullføre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.