Rediger et underdomene

Du kan redigere en underdomeneoppføring i DNS -sonefilen for et domene registrert hos GoDaddy. Underdomener er en type domeneprefiks, for eksempel blogg .yoursite.com , som bruker en A -post for å peke til en IP -adresse. Hvis du vil redigere et underdomene som peker mot et domenenavn, må du redigere et CNAME .

Du kan se en kort animasjon av denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. På siden DNS -behandling , ved siden av posten du ønsker å redigere, klikker du pårediger dns blyantikon blyantikon.

Merk: Ser du ikke blyantikonet? Sjekk disse innstillingene eller produktene:
    • Eier du Søkemotorsynlighet – Kontakt kundestøtte
    • Er videresending av domene slått på?
    • Er domenet koblet til tredjepartsnettsted (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Gå til nettstedet for å koble fra det.
    • Er en brannmur slått på i Nettstedssikkerhet? Rediger IP -adressen din

5. Rediger feltene etter behov:
    • Vert: Vertsnavnet, eller prefiksen, for underdomenet. Angi for eksempel blog for å opprette et underdomene for blog.yoursite.com.
    • Peker mot: IP-adressen du angir som mål for verten. Dette er vanligvis IP-adressen til en vertskonto der nettstedet til underdomenet ditt finnes.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. TTL er som standard angitt til én time.
  6. Velg Lagre for å lagre endringene.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.

Vis meg hvordan

redigere en underdomenepost