Slett DNS -poster

Hvis du ikke lenger trenger en DNS -post på din domene , kan du når som helst slette det fra DNS -sonefilen din. Hvis du sletter poster, fjernes de fullstendig fra sonefilen din, og de kan ikke gjenopprettes. Sørg for at du dobbeltsjekker innstillingene dine før du sletter poster, og vurder å kopiere eksisterende postdetaljer før du sletter dem.

Hvis du sletter DNS -poster, kan tilkoblede tjenester, som nettstedet eller e -postadressen din, slutte å fungere skikkelig.

1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS for å vise DNS -oppføringene dine.
    velg dns -fanen
  4. Velg avmerkingsboksene ved siden av DNS -postene du trenger å slette, og velg deretter Slett .
    • Hvis du vil slette en enkelt DNS -post, velger duskjermbilde av ikonet for redigering av en dns -oppføring Slett ved siden av den spesifikke oppføringen du vil slette.
    Merk: Hvis du ikke kan slette en DNS -post, må du sørge for at du ikke har videresending på domenet , og at IP -adressen til Nettstedssikkerhet er riktig .
  5. Velg Slett poster for å bekrefte sletting av de valgte DNS -postene.
    • Hvis du har Domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) slått på i minst ett døgn, angi koden vi sendte via SMS, eller angi koden fra godkjenningsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

Vi sletter DNS -postene fra sonefilen din umiddelbart. De fleste DNS -endringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.