Forespørre SSL-sertifikat og finne ut hvordan du installerer det (hvis du ikke har brukt SSL-sertifikater før, begynner du her)

Følg trinnene nedenfor for å konfigurere SSL-sertifikat ditt og installere det på serveren.

Forespør et SSL-sertifikat 1. Forespørsel om SSL-sertifikatet mitt
Fornye SSL-sertifikatet mitt 2. Verifisere SSL-sertifikatet mitt
Last ned sertifikatfilene dine 3. Last ned sertifikatfilene mine
‌‌Installer SSL-sertifikatet 4. Installere SSL-sertifikatet mitt
Omdiriger til HTTPS automatisk 5. Omdiriger til HTTPS automatisk
Sjekk SSL-sertifikatet ditt 6. Sjekk SSL-sertifikatet mitt etter at det er installert

La oss komme i gang!