Installer et SSL-sertifikat manuelt på min cPanel-hosting

Ikke riktig servertype? Gå tilbake til listen over installasjonsinstruksjoner.

Etter at sertifikatforespørselen din er godkjent, kan du laste ned sertifikatet ditt fra SSL-administratoren og installere det på cPanel-hostingkontoen din. Du kan se en kort video av denne oppgaven lenger nede på siden.

Påkrevd: Sertifikater med deluxe og utvidet bekreftelse (EV), i tillegg til SSL-er for tilleggsdomener eller underdomener, må installeres manuelt.
  1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Klikk på Netthotell og deretter Administrer for cPanel-kontoen du installerer SSL-sertifikatet på.
  3. Klikk på cPanel-administrator.
  4. I Sikkerhet-seksjonen, klikk på SSL/TLS.
  5. Under Sertifikater (CRT), klikk på Generer, vis, last opp eller slett SSL-sertifikater.
  6. Bruk Last opp sertifikat-seksjonen for å laste opp primærsertifikatet (.crt-fil med tilfeldig generert navn) fra den lokale maskinen din, og klikk på Last opp sertifikat.
  7. På den nye siden, klikk på Gå tilbake.
  8. Rull ned til bunnen av SSL-sertifikater-siden og klikk på Gå tilbake til SSL-administrator.
  9. Under Installer og administrer SSL for nettstedet ditt (HTTPS), klikk på Administrer SSL-nettstedet.
  10. Rull ned til Installer et SSL-nettsted og klikk på Se gjennom sertifikater.
  11. Velg sertifikatet du ønsker å aktivere, og klikk på Bruk sertifikat. Dette vil automatisk fylle ut feltene for sertifikatet.
  12. Rull ned til bunnen av siden og klikk på Installer sertifikat.
  13. I Installering fullført-popupen, klikk på OK.

Det var det hele! For å sørge for at ditt SSL virker, kan du sjekke det ved hjelp av vår sertifikatsjekker.

Vis meg hvordan