Installer et SSL-sertifikat manuelt på min cPanel-hosting

After your certificate request is approved, you can download your certificate from the SSL manager and install it on your cPanel hosting account. You can watch a short video of this task farther down the page.

Påkrevd: Sertifikater med deluxe og utvidet bekreftelse (EV), i tillegg til SSL-er for tilleggsdomener eller underdomener, må installeres manuelt.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk på cPanel-administrator.
  3. I Sikkerhet-seksjonen, klikk på SSL/TLS.
  4. Under Sertifikater (CRT), klikk på Generer, vis, last opp eller slett SSL-sertifikater.
  5. Bruk Last opp sertifikat-seksjonen for å laste opp primærsertifikatet (.crt-fil med tilfeldig generert navn) fra den lokale maskinen din, og klikk på Last opp sertifikat.
  6. På den nye siden, klikk på Gå tilbake.
  7. Rull ned til bunnen av SSL-sertifikater-siden og klikk på Gå tilbake til SSL-administrator.
  8. Under Installer og administrer SSL for nettstedet ditt (HTTPS), klikk på Administrer SSL-nettstedet.
  9. Rull ned til Installer et SSL-nettsted og klikk på Se gjennom sertifikater.
  10. Velg sertifikatet du ønsker å aktivere, og klikk på Bruk sertifikat. Dette vil automatisk fylle ut feltene for sertifikatet.
  11. Rull ned til bunnen av siden og klikk på Installer sertifikat.
  12. I Installering fullført-popupen, klikk på OK.

Det var det hele! For å sørge for at ditt SSL virker, kan du sjekke det ved hjelp av vår sertifikatsjekker.

Show me how