Nettstedet mitt vises ikke

Det er mange grunner til at nettstedet ditt ikke vises, og ingen av dem er gode. Her er noen ting du kan sjekke.

Merk: Hvis du har problemer med et WordPress-nettsted, Feilsøking av WordPress er det beste stedet å starte.

Forsikre deg om at faktureringen din er oppdatert og at domenet ditt ikke har utløpt

Dette er ikke et problem for splitter nye domener og nettsteder, men noen ganger hvis du er veldig opptatt, kan eksisterende domener og nettsteder bortfalle før du vet ordet av det.

• Gå til GoDaddy Fornyelser og fakturering siden for å sikre at betalingene dine er oppdaterte og domenene dine fortsatt er aktive.

Oppdater nettleseren din

Noen ganger må du kanskje tømme nettleserens cache for å se nettstedet ditt:

• Chrome eller Internet Explorer: trykk CTRL + F5
  • Firefox: trykk CTRL + R
  • Safari: trykk Kommando + Alternativ + R

Forsikre deg om at DNS-en din peker riktig

Hvis domenet ditt er registrert hos GoDaddy, oppdaterte vi DNS-postene dine når du opprettet kontoen din, og dette burde ikke være et problem. Men hvis domenenavnet ditt er registrert et annet sted, må du sørge for at du bruker de riktige navneserverne til å peke domenenavnet ditt til nettstedet. For mer, se:

Forsikre deg om at nettstedsfilene dine er i riktig katalog

Hvis du lastet opp nettsidefilene dine til feil katalog, vil du definitivt ha problemer med å se på nettstedet. Navnet på riktig katalog for filene dine avhenger av hosting-typen:

• Linux Hosting med cPanel: / offentlig_html for ditt primære domene. Slik gjør du det for et underdomener eller tilleggsdomene finn rotkatalogen .
  • Windows Hosting med Plesk: / httpdocs for ditt primære domene. Slik gjør du det for et underdomener eller tilleggsdomene finn rotkatalogen.

Sjekk filnavnet til hjemmesiden din

Når domenenavnet ditt er skrevet inn i en nettleser, skal hjemmesiden vises. Filnavnet til hjemmesiden din kan være et av flere navn, avhengig av hvordan nettstedfilene dine ble opprettet (for eksempel er index.htm eller Default.html mulig). Forsikre deg om at filnavnet til hjemmesiden din er riktig for din hostingtype. For denne informasjonen, se:

Sjekk bildefilnavn og stier

Hvis bildene dine ikke vises, må du sørge for at katalogen der bildene ligger og banen som er spesifisert i koden din, stemmer nøyaktig overens.

Merk: Baner i Linux-kontoer er store og små bokstaver - så hvis det er store bokstaver i bildnavnet ditt (for eksempel M y Jeg mage.jpg) må banen i koden din også bruk store bokstaver på de samme stedene, ellers vises ikke bildet.

Rett ødelagte lenker til nettstedet

Hvis du utviklet nettstedet ditt lokalt, bør koden din justere for miljøendringen som oppstår når du laster opp nettstedsinnhold. Nettside-URL-er, bildebaner og databasenavn kan alle være miljøsensitive.

Vi anbefaler at du bruker relative URL-er når du refererer til websider. Relative URL-er identifiserer en webside i forhold til eller i sammenheng med den gjeldende siden. Fordi de ikke refererer til domenenavnet, krever relative URL-er ikke endring når du bytter miljø.

Mer informasjon

• Du kan alltid sjekke vår Systemstatusside for nylig informasjons om serviceavbrudd.