Hva er instrumentbordet for e -post og Office?

E & Med Office -instrumentbordet kan innehavere av GoDaddy -kontoer administrere Microsoft 365 -kontoene og e -postadressene sine. Når du er i e & Office -instrumentbordet, kan du:

• Legg til eller slett brukere
  • Legg til aliaser
  • Rediger informasjon om brukerkontoen
  • Oppdater passord for brukere
  • Oppdater eller bekreft DNS -innstillingene dine
  • Administrer tillegg
  • Få tilgang til de avanserte administrasjonssentrene

Konfigurer e -post på telefonen eller skrivebordet ved hjelp av Konfigureringssenter . Disse veiledningene har trinnvise instruksjoner med bilder for å hjelpe deg gjennom prosessen.

Hvis du har en Microsoft 365 Business Premium -plan eller nyere, bruk Last ned Office -knappen for å laste ned Microsoft Office til din stasjonære eller bærbare datamaskin.