Dypdykk: Bla gjennom mest besøkte Linux-hostingartikler

Her er en oppsummering av de mest besøkte artiklene for Linux-hosting med cPanel. Bruk den som en veiledning - fra de grunnleggende trinnene for å konfigurere hosting og laste opp innhold, gjennom mer avanserte emner som databaseadministrasjon og endring av PHP -innstillinger.

Klikk for å gå til hver seksjon
Oppdag Linux -hosting med cPanel Kopier filer til nettstedet mitt
Publiser nettstedet mitt Finjuster nettstedet mitt
Jobb med databaser Bruk PHP -skript og applikasjoner
Feilsøking

Oppdag Linux -hosting med cPanel

Lær om hvordan du konfigurerer hostingkontoen din og hvordan du administrerer nettstedene dine. ( Tilbake til toppen )

Kopier filer til nettstedet mitt

Lær om FTP og last opp nettstedsfilene dine. ( Tilbake til toppen )

Publiser nettstedet mitt

Velg et innholdsstyringssystem (CMS) for å bygge nettstedet ditt på nettet og forhåndsvise nettstedet ditt før du gjør det live. ( Tilbake til toppen )

Finjuster nettstedet mitt

Installer et SSL -sertifikat manuelt, omdiriger URL -er og legg til IP. ( Tilbake til toppen )

Jobb med databaser

Importer, eksporter og koble til MySQL -databaser. ( Tilbake til toppen )

Bruk PHP-skript og -applikasjoner

Bygg et nettsted med mange funksjoner med PHP. ( Tilbake til toppen )

Feilsøking

Hvorfor vises ikke nettstedet mitt? ( Tilbake til toppen )