Dypdykk: Bla gjennom viktige artikler

Her er en liste over viktige artikler for administrering av GoDaddy -kontoen din. Bruk denne listen som en veiledning for oppgaver som å sette opp betalingsmetoder, jobbe med delegater og mer.

Utforsk min konto

Konfigurer kontoen og profilen din, åpne produkter, se kvitteringer

Forny mine produkter og tjenester

Betal for produktabonnementer manuelt eller automatisk

Jobb med delegater

Inviter andre til å få tilgang til produktene i kontoen din, eller godta invitasjoner til andre kontoer

Hold min konto sikker

Endre eller tilbakestill konto-passordet ditt, og forbedre sikkerheten med to-trinns verifisering

Sett opp mine betalingsmetoder

Legg til, endre og oppdater kredittkort, bankkontoer og annen betalingsinformasjon

Vær klar over personvernrettighetene dine

Finn ut mer om hvordan vi holder kontoinformasjonen din privat

Feilsøking

Sjekk her for hjelp med vanlige problemer

Kontakt støtte

Finn din Støtte-PIN-kode eller kundenummeret ditt. Deretter ringer du oss for mer hjelp