Dypdykk: Alle artikler om Administrert WordPress

Her er en samling av alle hjelpeartikler for Administrert WordPress. Dette er din guide til alt fra hvordan du konfigurerer kontoen din og legger til eller migrerer nettsteder, til løsning av vanlige problemer ved konfigurering.

Klikk for å gå til hver seksjon
Sammenligne eller endre abonnementer Konfigurere min hosting
Legg til innhold på et nettsted Sikkerhetskopier og gjenopprett et nettsted
Kopier filer til et nettsted Endre nettstedsinnstillinger
Gjør endringer og publiser et nettsted Fininnstill et nettsted
Feilsøking Videoer

Sammenligne eller endre abonnementer

Sjekk ut funksjonene for alle Administrert WordPress-abonnementer (Tilbake til toppen)

Konfigurere min hosting

Legg til nye nettsteder i abonnementet ditt, endre domener for nettstedet ditt, se IP-adresser (Tilbake til toppen)

Legg til innhold på et nettsted

Rediger tekst, legg til bilder, plugin-moduler og temaer, aktiver kommentarer og mer til (Tilbake til toppen)

Sikkerhetskopier og gjenopprett et nettsted

Gjenopprett eller last ned et komplett nettsted (Tilbake til toppen)

Kopier filer til et nettsted

Konfigurer sFTP/SSH for sikker tilgang, last deretter opp filer (Tilbake til toppen)

Endre nettstedsinnstillinger

Tilbakestill passord eller jobb med nettstedets database (Tilbake til toppen)

Gjør endringer og publiser et nettsted

Test endringer på en testside og publiser deretter endringene på live-siden (Tilbake til toppen)

Fininnstill et nettsted

Forbedre nettstedets innlastingstid, søkemotorresultater og mer til (Tilbake til toppen)

Feilsøking

Klikk her for å få hjelp med vanlige problemer med WordPress-konfigurering (Tilbake til toppen)

Videoer

Lær hvordan du bygger et WordPress-nettsted (Tilbake til toppen)

• (For valgfri Page Builder-plugin-modul)